Un comentariu

 1. Florin
  9 noiembrie 2020 @ 8:59

  Solomon zicea despre Dumnezeu: „…Dar ce! Va locui oare cu adevărat Dumnezeu pe pământ? Iată că cerurile şi cerurile cerurilor nu pot să Te cuprindă: cu cât mai puţin Casa aceasta pe care Ţi-am zidit-o eu!” 1 Împăraţi 8:27.

  Sau: 6. Dar cine poate să-I zidească o Casă, când cerurile şi cerurile cerurilor nu-L pot cuprinde? Şi cine sunt eu, ca să-I zidesc o Casă, decât doar ca să ard tămâie înaintea Lui? 2 Cronici 2:6.

  Sau: 6. Tu, Doamne, numai Tu ai făcut cerurile, cerurile cerurilor şi toată oştirea lor, şi pământul cu tot ce este pe el, mările cu tot ce cuprind ele. Tu dai viaţă tuturor acestor lucruri, şi oştirea cerurilor se închină înaintea Ta. Neemia 9:6

  Sau: 33. Cântaţi Celui ce călăreşte pe cerurile cerurilor veşnice! Iată că se aude glasul Lui, glasul Lui cel puternic!
  Psalmii 68:33

  Se înțelege clar că Dumnezeu care a creat Universul (cerurile cerurilor) este mai presus de acesta, poate intra sau ieși în afara lui, a universului, și poate exista necondiționat de acesta.
  Deci, dacă Universul are un Creator, atunci este clar de înțeles de ce zice scriptura că „doar Tu ești Sfânt” (apocalipsa 15:4).

  Adică, doar El este cu adevărat cu totul diferit și altceva decât orice și oricine în afară de El, oriunde aiurea prin necuprinsul Univers.
  Deci, Dumnezeu este Autorul a tot ce este și ce nu este, văzu și nevăzut, de aceea are și autoritate și astfel dreptul de a primi închinarea și adorarea tuturor ființelor vii din întregul Univers.

  Astfel, suntem de-a binelea datori și îndatorați veșnic a-L recunoaște în mod activ ca Stăpân, Mare Împărat al Cerurilor și Monarh al Universului.

  Și uimirea mare este că ne-a învățat să ne adresăm Lui cu „Tatăl nostru…care ești în ceruri”!!!!
  Binecuvântat să-I fie Numele în veci 🙏🙏🙏

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *