Site-ul facerealumii.ro

Siteul facerealumii.ro este principalul proiect al Centrului de Studii privind Facerea Lumii, prin intermediul căruia lucrăm pentru a arăta românilor de pretutindeni adevărul revelat, că Dumnezeu este Creatorul lumii și purtătorul ei de grijă.

Articolele publicate pe acest site au câteva surse importante:

  • Scrierile Sfinților Părinți ai Bisericii Ortodoxe din toată lumea.
  • Site-ul Creation.com al organizației mondiale Creation Ministries International din Australia. Avem acordul din partea lor de a prelua de pe creation.com, din cărțile și revistele publicate, materiale pentru a le traduce și publica pe site-ul nostru. Articolele publicate aici sunt semnate de oameni de știință creștini de la universități și organizații din întreaga lume.
  • Scrieri ale altor autori români care au abordat problema teoriei evoluțiosmului.

În viitorul apropiat vrem să atragem români cu pregătire ştiinţifică: profesori, doctori în ştiinţe, diaconi, preoţi, ierarhi, ingineri, medici, dar și studenţi sau masteranzi, care să dea mărturie teologică şi științifică despre Dumnezeu-Creatorul, Cel ce a creat lumea în şase zile şi care se îngrijeşte de mersul ei secundă de secundă.

Dacă vrei să fii autor de articole pe site-ul facerealumii.ro contactează-ne la email: contact@facerealumii.ro sau telefon +4 0740 004 215, persoană de contact: Claudiu Balan.

Alege un subiect și vezi toate articolele

Categorii

Share, dacă ți-a plăcut articolul: