Donează

Centrul de Studii privind Facerea Lumii își propune să ajute copiii, tinerii și adulții să afle adevărul despre lumea în care trăim, o lume intoxicată de teoria evoluționismului, de documentarele falsificate care susțin darwinismul ale diferitelor posturi tv „știițifice”, și să arate minunata lume în care trăim, plină de armonie, de un design inteligent care vădește (dă pe față) atotputernicia și infinita creativitate a unui Creator.

Site-ul facerealumii.ro și revista Creatorul Universului își propune să ajungă în casele creștinilor și nu numai, pentru a arăta că viața omului are un sens, și încă unul extraordinar, acela de a deveni oameni sfinți în comuniune cu marele nostru Creator și cu întreaga lume, o mare familie unită.

Vă cerem ajutorul financiar pentru a susține editarea revistei Creatorul Universului, care urmează să apară de 2 ori pe an, având 100 de pagini în format A4, cu un design modern, calitate glossy, atractiv și interesant.

Puteți face donații în contul nostru:

Banca: Garanti Bank România
Titular: Centrul de Studii privind Facerea Lumii
Cont: RO71 UGBI 0000 7020 1071 7RON

Notă: Și ultimele trei caractere (RON) fac parte din numărul de cont. Contul trebuie să aibă 24 de caractere. Mai sus ele sunt așezate în grupuri de câte 4 pentru o mai bună vizualizare.

Puteți face transfer în contul de mai sus prin ordin de plată de la sediul băncii dumneavoastră sau puteți face alimentare directă în acest cont la orice sucursală GarantiBank din România oferind datele de identificare din buletin.

Puteți face donații și prin PayPal:
Share, dacă ți-a plăcut articolul: