2 Comentarii

 1. Radu
  29 noiembrie 2018 @ 21:54

  „Omul are chipul lui Dumnezeu, străluceşte în el măreţia înţelepciunii Creatorului şi genialitatea Dumnezeirii Lui.” – explică te rog de unde vine cancerul la copii sau copiii nascuti morti, unde este Dumnezeul de care vorbesti?
  „Corpul uman are un designer de ne egalat, genial în microbiologie, genial în fizică, genial în matematică, logica, estetică… pictorul şi arhitectul fiinţei noastre, dar şi al unei naturi atât de frumoase.” – cum explici apendicele sau cum explici bolile congenitale?
  „Eva este din Adam, şi acelaşi sânge curge prin ea. Copiii lor sunt din acelaşi trup şi acelaşi sânge ca şi Adam şi Eva, la fel urmaşii lor, şi de la ei şi noi până astăzi, şi până la ultimul om care se va naşte pe lume. De ce? Pentru ca toţi să fim una, toţi din Adam, toţi să fim uniţi şi conştienţi de unitatea trupului nostru.” – pot lejer sa fac copii cu părinții mei, nu?

  Răspunde

 2. admin
  29 noiembrie 2018 @ 22:11

  Salut Radu,

  Cancerul la copii, și toate celelalte boli vin dintr-o moștenire genetică distorsionată. Adam și Eva, și primii oameni nu aveau erori genetice în ADN-ul lor. Cu trecerea timpului și cu cât s-au depărtat de Dumnezeu, și au căzut în păcate, lucrând răul prin faptele lor, cu atât au început să apară și problemele genetice. Probleme transmise mai departe urmașilor.

  Astfel astăzi, la aproximativ 7000 de ani de la facerea lumii, trăim într-o lume în care se nasc din ce în ce mai mulți oameni cu malformații genetice.

  De ce îngăduie Dumnezeu boala și suferința la copii?
  Din mai multe motive.

  – ca să-i mustre pe părinți de păcatele lor
  – ca să-i vindece pe părinți de obiceiurile rele și de neiubire
  – ca să-l păzească pe copil de o viață în păcate grele în viitorul de adult
  – ca să-și arate Dumnezeu puterea vindecându-i

  Oricum ar fi, prin această suferință dură, un astfel de copil are un loc asigurat în Împărăția lui Dumnezeu, și va fi răsplătit însutit pentru tot ce a îndurat. Așa cum aici pe pământ a primit pe cele rele, așa în ceruri va primi pe cele bune.

  Printr-o astfel de boală, printr-o astfel de cruce, Dumnezeu iartă mulțime de păcate oamenilor, și nu rămâne nimănui dator, ci tuturor răsplătește cu dreptate și iubire.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *