2 Comentarii

 1. Aristide
  9 decembrie 2018 @ 10:50

  Acum 4 ani am fost în Polonia și întâmplător am participat la o conferință despre asta la care au fost invitați mulți oameni din domeniul fizicii, astronomiei, biologiei exotice, ingineri, astronauți etc.
  Concluzia finală a fost cel puțin pentru mine o surpriză. Fenomenul OZN este real însă ține de ocult, nu are legătură cu nici o altă planetă. Sunt ființe interdimensionale, apar și dispar din altă dimensiune și în general provin din interiorul pământului, iar intențiile nu sunt deloc bune și pașnice. Mai sunt numiți apariții demonice, bioroboți sau soldați ai îngerilor căzuți.
  Un profesor de la Stanford a afirmat că extratereștrii antici, eroii civilizatori, extratereștrii actuali sau îngerii căzuți ai bibliei sunt tot una.
  Vechii și actualii zei, aceeași indivizi cu denumiri diferite la diferite popoare.
  Jupiter, Zeus, Shiva, Kukulcan, Quetzalcoatle, Odin., Manitu, …etc, e practic același individ care în religiile monoteiste principale e numit simplu Satan.
  Totul e o mare păcăleală, dacă ar exista viață pe alte planete ar fi fost descoperită până acum, pentru că viața sub orice formă lasă urme indubitabile.

  Răspunde

  • admin
   11 decembrie 2018 @ 11:06

   Acesta e adevărul, toate sunt apariții și lucrări demonice. O să revenim pe acest subiect cu filme și materiale noi.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.