2 Comentarii

 1. Ana
  9 februarie 2020 @ 10:36

  Foarte interesant!

  Răspunde

 2. Aeleden
  2 iunie 2020 @ 10:18

  Dacă Dumnezeu este totul, El este şi matematică.
  Dar aş vrea să vă mai spun ceva, ce lumea de azi trece cu vederea, deşii toţi spun că cercetează scripturile. Dacă universul este un Proiect Inteligent, nu trebuia oare ca Dumnezeu să-şi semneze creaţia?
  Ei bine, aceste semnături divine există. Ele pot fi evidenţiate la un nivel apropiat nouă (deocamdată) şi anume în sistemul solar.
  Mai exact, este vorba despre nişte SEMNE (peceţi numerice) puse de o Inteligenţă cu puteri cosmice asupra unor astre din sistemul solar. Ele sunt numere sacre repetate în toată Creaţia pentru a nu fi interpretate drept coincidenţe. Aceste numere sacre (ştiinţa le numeşte constante fundamentale) şi rezultă când se raportează anumite dimensiuni fizice ale planetelor sau măsurile lor orbitale.
  Dar apare ceva bulversant, căci aceste numere sacre au fost puse şi asupra Soarelui. Ori, cine putea să „fabrice” o stea şi să-i aleagă dimensiunile astfel încât să încifreze numerele sacre? Evident că această Inteligenţă cosmică cu o mare capacitate de manipulare a energiilor pentru noi este Dumnezeu. Aşa se înţelege de ce Iov îl numea „Cel ce îşi pune pecetea peste stele”. Iată că Iov avea dreptate, iar aceste semne (peceţi) chiar sunt reale, fiind puse asupra majorităţii astrelor ca semn că nu s-au plămădit din întâmplare, ci după planul şi geniul unui Agent Inteligent.
  Despre SEMNE şi ştiinţa preluării lor (Ştiinţa Semnelor) vorbeşte şi Enoh în cartea sa, eliminată din Biblie şi devenită între timp apocrifă. Aici este o inconsecvenţă, căci creştinii îl aşteaptă să vină ca înaintemergător al revenirii lui Iisus. Dar când va veni Enoh (şi Ilie) nu se va arăta el supărat că i-a fost scoasă din biblie cartea? Nu va vorbi el despre evenimentele relatate în aceste cărţi antediluviene?
  Dar despre SEMNE a vorbit şi Iisus (Luca:21/25), iar descoperirea lor a fost dată ca reper temporal ce anunţă apropierea celei de A Doua Veniri.
  Numerele sacre încifrate în astrele sistemului solar vor fi dovada pe care ateii nu o mai pot tăgădui, însă faptul formidabil este acela că cei care au trăit înainte de Potop descoperiseră şi ei SEMNELE din astre. Ei le-au înscris în marea Piramidă din Egipt, care este pusă în plan după matematica sacră a universului. Deci Piramida este un fel de testament al antediluvienilor cu civilizaţia noastră, în care sunt depuse, pe lângă peceţile (numerice) divine, şi multe informaţii ştiinţifice despre Galaxie, Soare şi planeta Pământ.
  De aceea Isaia numea Piramida „un stâlp de aducere aminte pentru Domnul”, iar egiptenii chiar mai numesc şi azi Piramida cea Mare „stâlpul lui Enoh”.

  Toate acestea şi mai ales SEMNELE din astre arată că revenirea lui Iisus este mai apropiată decât ne imaginăm, iar „programul” Istoriei se derulează imperturbabil.

  Eu am (re)descoperit Ştiinţa Semnelor sau peceţile divine în 2003, însă nu am reuşit să le fac cunoscute lumii din varii motive. Probabil nu a venit timpul, dar acesta este aproape, căci profeţia spune că atunci când vor fi descoperite semnele „va fi strâmtorare printre popoare”, ceea ce este de aşteptat în continuarea pandemiei.

  Cei care vor să cunoască mai multe pot găsi cărţile despre peceţile divine la adresele pe care le găsiţi aici:
  https://biransblogblog.wordpress.com/category/carti/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *