Revista „Creatorul Universului”

Plătește în siguranță cu cardul bancar Mastercard, Visa sau Maestro.

728x90

Este prima revistă de acest gen din România. Scopul ei este să afirme adevărul revelat că Dumnezeu este Creatorul și să combată minciunile teoriei evoluționiste și  teoriei big-bangului.

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.

Ne propunem ca prin revista Creatorul Universului să vă aducem înainte materiale științifice și teologice de calitate, având ca autori oameni de știință care în căutările lor sincere au descoperit pe Creatorul lor în munca de cercetare de zi cu zi.

Autorii articolelor din această revistă sunt profesori universitari, doctori în științe, istorici, arheologi, ingineri, biologi, medici, autori de cărți de specialitate în domeniile lor, preoți, dar nu în ultimul rând aducem înainte pe sfinții părinți ai Bisericii Ortodoxe și mărturia lor inspirată de Dumnezeu despre facerea lumii.

Împreună mărturia sfinților și a oamenilor de știință creștini sperăm că va întări în credință pe toți cei care mai au vreo urmă de îndoială că aveam un Creator, Care știe toate și se îngrijește de toate, și toată viața noastră o rânduiește spre împărăția cerurilor în care toate tainele se vor descoperi.

Revista Creatorul Universului are un conținut echilibrat, având articole care se adresează și creștinilor de rând dar și celor care așteaptă informații tehnice. Deasemenea vă aducem înainte materiale care pot fi citite și de copii și adolescenți, potrivite unei lecturi în familie.

Răsfoiește ultimul număr (5) ! Extras din cele 100 de pagini A4, full-color

Share, dacă ți-a plăcut articolul: