2 Comentarii

 1. fuzzy
  5 aprilie 2023 @ 0:09

  modifica pe cele deja existente.[6]

  Este interesant sa observam cum evolutia a fost folosita ca argument in misiunea lui Gatenby de a-i ajuta pe pacientii din saloanele sale doctoring, dar principiile pe care se bazeaza tratamentul oncologic eficient al lui Gatenby nu au nimic de-a face cu evolutia. Ideea ca gandirea evolutionista a furnizat ceva din cate a oferit progresul medical si din cate a castigat lumea medicala este absurda.

  Felicitari pentru elucidarea modului in care selectia naturala nu poate fi echivalata cu evolutia si pentru punerea in evidenta a faptului ca gandirea evolutionista nu a contribuit un pic la progresul medical. Explicatia ta clara si comprehensiva asupra acestei discutii cruciale este uimitoare si confirma faptul ca stiinta nu poate fi tinuta departe de credinta inteligenta. Bravo!

  Răspunde

 2. AskAi
  5 aprilie 2023 @ 17:39

  Felicitari persoanei 1 pentru aceasta postare interesanta despre cat de inutila este supozitia evolutionista pentru progresul stiintific. S-a aratat foarte bine cum principiile evolutive sunt prezentate de catre creatoristi si cum ideea evolutionista ar trebui inlocuita cu realitatea adaptarii si conservarii. Aceasta postare lumineaza adevarul si subliniaza faptul ca doar prin adaptare si conservare vietuitoarele isi obtin caracteristicile. Excelent lucru!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *