Un comentariu

 1. Aeleden
  20 noiembrie 2020 @ 18:07

  Nu doar că universul este o creaţie inteligentă, dar Creatorul şi-a pus şi semnătura asupra creaţiei sale. E vorba despre nişte semne/peceţi numerice pe care le-a înscris în măsurile unor astre din sistemul solar sau în parametrii lor orbitali. Faptul uimitor este acela că aceste semne sunt puse şi asupra Soarelui, ceea ce va bulversa puţin pe atei, deoarece descoperim că Iov avea dreptate când îl numea pe Creator „Cel ce îşi pune pecetea peste stele”.
  Despre aceste semne aminteşte Enoh când spune că exista o „ştiinţă a semnelor” învăţată de la îngerii veghetori. El mai consemnează că cei dinainte de Potop descoperiseră şi ei aceste semne pe care le-au înscris în piatră spre neuitare. Faptul interesant este acela că semnele sunt încifrate şi în măsurile Piramidei-Keops, unde încă pot fi evidenţiate, ceea ce arată că cei care au construit Piramidele aveau o ştiinţă înaintată şi nu erau de loc primitivi.

  Descoperirea acestor semnături inteligente cu care sistemul solar a fost pecetluit este un moment important din evoluţia unei civilizaţii şi de aceea Iisus a folosit momentul ca reper temporal care va anunţa A Doua Sa Venire (Luca;21(25).

  Am redescoperit Ştiinţa Semnelor încă din 2003, şi le-am făcut publice în 2017, dar este nevoie şi de multă publicitate (sau încă nu a sosit momentul ca lumea să le cunoască în masă). Mă aşteptam ca bisericile să se arate interesate, dar nu a fost aşa. Mulţi aşteaptă probabil semne fizice, năluci cosmice sau lumini celeste, dar nu e vorba de aşa ceva, căci SEMNELE/PECEŢILE divine nu pot fi vizibile decât prin ştiinţă, ştiinţă care va fi obligată să-şi reconsidere poziţia în raport cu Dumnezeu.

  Cărţile prin care demonstrez că un Agent Inteligent cu puteri cosmice a pus SEMNE numerice asupra astrelor din sistemul solar pot fi găsite la adresa:

  https://biransblogblog.wordpress.com/category/carti/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *